Bohuš Matuš Lucinka - GALERIE: Matuše (47) podvedla jeho »mazlivka« Lucinka (17 ... : Bohuš matuš wird seiner partnerin lucia einen weiteren wunsch erfüllen.

Bohuš Matuš Lucinka - GALERIE: Matuše (47) podvedla jeho »mazlivka« Lucinka (17 ... : Bohuš matuš wird seiner partnerin lucia einen weiteren wunsch erfüllen.. Mladá kráska už je jeho přítelkyní „se vším všudy. Domů bohuš matuš bohuš matuš a jeho lucinka (16): Bohuš matuš je za vodou! A svoje slová do bodky naplnil. To však pro ně moc neznamená a stále plánují založit plnohodnotnou rodinu.

Zpěvák bohuš matuš (46) o tom, jak s ním otěhotněla lucinka (17): Říkal jsem ji, že je moc mladá. Mladá přítelkyně ho pravidelně doprovázela na společenské akce nebo koncerty. Bohuš matuš wird seiner partnerin lucia einen weiteren wunsch erfüllen. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou!

Bohuš Matuš se připravuje na příchod miminka. Kvůli ...
Bohuš Matuš se připravuje na příchod miminka. Kvůli ... from m.actve.net
Zpěvák bohuš matuš (47) se svou přítelkyní lucinkou (17) už mají sbalenou tašku do porodnice a v nejbližších dnech očekávají příchod a první spatření jejich vysněné dcerky. O svojich plánoch na letnú dovolenku s mladou priateľkou rozprával bohuš už dávnejšie. A svoje slová do bodky naplnil. Český zpěvák potvrdil, že čeká rodinu. Zpěvák bohuš matuš se po několika letech ve velkolepých muzikálových projektech fantom opery a ples upírů vrací k sólové dráze. Ale kvůli velmi velkému věkovému rozdílu jsou často kritizováni. Bohuš matuš přichází s novým klipem a písní: Jak redakce extra.cz jako první informovala, zpěvák bohuš matuš (46) se už brzy dočká prvního potomka, kterého mu v prosinci tohoto roku přivede na svět jeho milovaná sedmnáctiletá lucinka.

Domů bohuš matuš bohuš matuš a jeho lucinka (16):

Ale kvůli velmi velkému věkovému rozdílu jsou často kritizováni. Když bohuš matuš potkal lucii, byla pro něj velmi krásná a milá. Zpěvák bohuš matuš (47) byl za svůj vztah s nezletilou lucinkou (17) odsouzen médii i některými kolegy. Bohuš matuš (45) už svou mladičkou přítelkyni lucii (16) dávno netají, nedávno dokonce přiznal, že už jejich vztah není jen platonický, jak se doposud dušoval. A jak ke zplození došlo? Budúca mamička totiž maturitu kvôli mamičkovským povinnostiam musela odložiť. Zpěvák uvažuje o svatbě a jeho mladá přítelkyně už mluví o miminku! „chtěl jsem mít rodinu ve svých 47 letech, a že mezi námi je věkový rozdíl, tak to nevadí. Bohuš matuš (47) a jeho výrazně mladší partnerka lucie palkaninová (17) oznámili šťastnou novinu. Miminko mu porodí o téměř třicet let mladší lucie, se kterou zpěvák už rok žije. Fanynka si ho předplatila, aby ji 20x „potěšil! Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co vás zajímá. S tím je teď podle zpěváka konec.

Srpna 1973 písek) je český zpěvák. Bohuš matuš svým vztahem s lucinkou budí u veřejnosti od první chvíle veliké rozpaky. S tím je teď podle zpěváka konec. Jejich vztah to však nepoznamenalo, naopak velmi posílilo. O svojich plánoch na letnú dovolenku s mladou priateľkou rozprával bohuš už dávnejšie.

Bohuš Matuš Lucinka - Jde O Uchylku Ke Vztahu Bohuse ...
Bohuš Matuš Lucinka - Jde O Uchylku Ke Vztahu Bohuse ... from img.blesk.cz
Říkal jsem ji, že je moc mladá. Bohuš matuš (45) už svou mladičkou přítelkyni lucii (16) dávno netají, nedávno dokonce přiznal, že už jejich vztah není jen platonický, jak se doposud dušoval. Útočí s ní na lucernu. A svoje slová do bodky naplnil. Snažili jsme se během karantény! A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy fungovat, zdá se, že opak je pravdou! Když bohuš matuš potkal lucii, byla pro něj velmi krásná a milá. Bohuš matuš (46) a jeho mladá přítelkyně lucie (17) se stanou rodiči.

Já jsem s tím souhlasil, když to lucinka chtěla.

Říkal jsem ji, že je moc mladá. Bohuš matuš s expartnerkou lucií (15) (facebook). Lucinka je ve dvacátém týdnu,dodal bohuš matuš. Když bohuš matuš potkal lucii, byla pro něj velmi krásná a milá. Jde jí to od ruky, miminko je spokojený a vůbec nepláče! liboval si bohuš pro blesk. Contact bohuš matuš on messenger. Bohuš matuš a lucinka už rozebírají maminky na webu emimino. Přátelství s teprve patnáctiletou lucií si bohuš matuš moc neužil. Lucinka (15) bohuše matuše (45) skončila na kapačkách a ukončila vztah. Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co vás zajímá. A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy. Jeho soužití s lucií řeší veřejnost zejména kvůli jejich věkovému rozdílu. Bohuš matuš je za vodou!

Jde jí to od ruky, miminko je spokojený a vůbec nepláče! liboval si bohuš pro blesk. Bohuš matuš a jeho vztah se sedmnáctiletou lucinkou pokročil a nesourodá dvojice spolu očekává potomka! A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy. Zpěvák bohuš matuš se po několika letech ve velkolepých muzikálových projektech fantom opery a ples upírů vrací k sólové dráze. Narozeniny a jeho milovaná lucinka (17) mu přichystala neplánovanou rodinnou oslavu.

Bohuš Matuš / Vážná nemoc Bohuše Matuše: Bez léků se už do ...
Bohuš Matuš / Vážná nemoc Bohuše Matuše: Bez léků se už do ... from 1gr.cz
Český spevák bohuš matuš (45) a jeho neplnoletá priateľka lucinka (16) sa už neskrývajú. O svojich plánoch na letnú dovolenku s mladou priateľkou rozprával bohuš už dávnejšie. Jeho soužití s lucií řeší veřejnost zejména kvůli jejich věkovému rozdílu. „chtěl jsem mít rodinu ve svých 47 letech, a že mezi námi je věkový rozdíl, tak to nevadí. Bohuš matuš vlastním jménem bohumil (* 17. Bohuš matuš s expartnerkou lucií (15) (facebook). Ihr zufolge beabsichtigen sie, dies in zwei bis drei jahren mit matuš zu erreichen. Pár totiž v prosinci čeká přírůstek do rodiny.

Jeho soužití s lucií řeší veřejnost zejména kvůli jejich věkovému rozdílu.

A ač si mnozí mysleli, že tenhle vztah nemůže nikdy. Zpěvák bohuš matuš už dva roky randí se svou mladou přítelkyní lucínkou. Český zpěvák potvrdil, že čeká rodinu. Svíčky na narozeninovém dortu sfouknul se svými přáteli a rodinou, pro fanoušky však uspořádal menší oslavný koncert, a to spolu s kolegyní magdou malou (53). Lucinka (15) bohuše matuše (45) skončila na kapačkách a ukončila vztah. Zpěvák bohuš matuš se po několika letech ve velkolepých muzikálových projektech fantom opery a ples upírů vrací k sólové dráze. Pár totiž v prosinci čeká přírůstek do rodiny. „keď si lucinka dokončí školu, spravím jej ďalšie bábätko. Narozeniny a jeho milovaná lucinka (17) mu přichystala neplánovanou rodinnou oslavu. O svojich plánoch na letnú dovolenku s mladou priateľkou rozprával bohuš už dávnejšie. Bohuš matuš (45) se tulil ke své patnáctileté mazlivce: Srpna 1973 písek) je český zpěvák. A jak ke zplození došlo?

Post a Comment (0)
Previous Post Next Post