Παοκ Αεκ Τουμπα / ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!! - YouTube / Το σοκ της καγιά με την επική τούμπα διαγωνιζόμενης στη μέση του δρόμου.

Παοκ Αεκ Τουμπα / ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ!!! - YouTube / Το σοκ της καγιά με την επική τούμπα διαγωνιζόμενης στη μέση του δρόμου.. Πίεση ψηλά σε όλες τις γραμμές, σωστό και ψύχραιμο passing game και προσπάθεια να επιτεθεί. Η αεκ πρώτα να φέρει παίκτες και μετά προπονητή. Τούμπα διαιτητή, παρέμβαση τσίπρα #paokaek. Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα. Τη μεγάλη πέμπτη τα σπουδαία για τον παοκ.

Και στις δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε η αεκ. Ο γιάκομπ γιόχανσον σκόραρε για την αεκ, αλλά ο παοκ απάντησε στο δεύτερο. Οι παίκτες του παοκ και της αεκ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να νεύρα, ένταση και φουλ πάθος και από τις δύο πλευρές είχε το ματς από το πρώτο δευτερόλεπτο στην τούμπα. Ο ηλίας παπαθεοδώρου μίλησε για την αεκ, ενώ στάθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ρικ πιτίνο στην εθνική ομάδα. Η αεκ μπήκε στην τούμπα αιφνιδιάζοντας τον παοκ.

Το φύλλο αγώνα «μίλησε»: Λόγω βίαιης εισβολής διεκόπη το ...
Το φύλλο αγώνα «μίλησε»: Λόγω βίαιης εισβολής διεκόπη το ... from cdn.cnngreece.gr
Τελευταία ζαριά στην τούμπα, ντέρμπι γοήτρου στο φάληρο. Ο γιάκομπ γιόχανσον σκόραρε για την αεκ, αλλά ο παοκ απάντησε στο δεύτερο. Τα λάθη της αεκ στην τούμπα που της στέρησαν τη νίκη επί του παοκ εξήγησε ο κώστας γαλανόπουλος, μιλώντας στη νοva μετά το τέλος του αγώνα. Οι θεσσαλονικείς θα εγκαινιάσουν την λειτουργία matchday. Οι παίκτες του παοκ και της αεκ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να νεύρα, ένταση και φουλ πάθος και από τις δύο πλευρές είχε το ματς από το πρώτο δευτερόλεπτο στην τούμπα. Ο αμπέλ φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του ήταν. Τούμπα διαιτητή, παρέμβαση τσίπρα #paokaek. Και στις δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε η αεκ.

Τα λάθη της αεκ στην τούμπα που της στέρησαν τη νίκη επί του παοκ εξήγησε ο κώστας γαλανόπουλος, μιλώντας στη νοva μετά το τέλος του αγώνα.

Η αεκ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί του παοκ άρχισαν να τραγουδούν «κλέφτες οι ποδοσφαιριστές της αεκ πατάνε το χορτάρι της τούμπας για την καθιερωμένη πρώτη… βόλτα στον. Παραφωνία, η 'μοναξιά' του λιβάγια. 2:24 argyrius 338 308 просмотров. Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα. Ο ηλίας παπαθεοδώρου μίλησε για την αεκ, ενώ στάθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ρικ πιτίνο στην εθνική ομάδα. Τη μεγάλη πέμπτη τα σπουδαία για τον παοκ. Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στην αεκ αναφορικα΄με την πορεάι αποθεραπίαςς του έλντερ λόπες. Οι θεσσαλονικείς θα εγκαινιάσουν την λειτουργία matchday. Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, που έκρινε την πρώτη θέση μεταξύ αεκ και παοκ. Τα λάθη της αεκ στην τούμπα που της στέρησαν τη νίκη επί του παοκ εξήγησε ο κώστας γαλανόπουλος, μιλώντας στη νοva μετά το τέλος του αγώνα. Η αεκ πρώτα να φέρει παίκτες και μετά προπονητή. Ιδρύθηκε το 1926 ως το ποδοσφαιρικό τμήμα του πανθεσσαλονίκιου αθλητικού ομίλου κωνσταντινουπολιτών| (παοκ). Πίεση ψηλά σε όλες τις γραμμές, σωστό και ψύχραιμο passing game και προσπάθεια να επιτεθεί.

Ο αμπέλ φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του ήταν. Η αεκ πρώτα να φέρει παίκτες και μετά προπονητή. Τούμπα διαιτητή, παρέμβαση τσίπρα #paokaek. Η αεκ μπήκε στην τούμπα αιφνιδιάζοντας τον παοκ. Γκεστράνιους, ο φινλανδός κύζας «καθάρισε» στην τούμπα.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ | PAOKVoice
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ | PAOKVoice from paokvoice.com
Ο πρίγιοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πέτυχε και τα δύο γκολ με εκτελέσεις υψηλού επιπέδου. Παραφωνία, η 'μοναξιά' του λιβάγια. Ο μανόλο χιμένεθ είδε τον πορτογάλο μπακ να προπονείται κανονικά τη μεγάλη τετάρτη και. Τη μεγάλη πέμπτη τα σπουδαία για τον παοκ. Ο παοκ είναι ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που εδρεύει στη θεσσαλονίκη και είναι ένας από τους μεγαλύτερους στη χώρα. Ο παοκ μετράει 28 νίκες, έναντι 12 της αεκ ενώ 22 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στην αεκ αναφορικα΄με την πορεάι αποθεραπίαςς του έλντερ λόπες. Ιδρύθηκε το 1926 ως το ποδοσφαιρικό τμήμα του πανθεσσαλονίκιου αθλητικού ομίλου κωνσταντινουπολιτών| (παοκ).

Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα.

Οι παίκτες του παοκ και της αεκ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να νεύρα, ένταση και φουλ πάθος και από τις δύο πλευρές είχε το ματς από το πρώτο δευτερόλεπτο στην τούμπα. Τούμπα διαιτητή, παρέμβαση τσίπρα #paokaek. Ο πρίγιοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πέτυχε και τα δύο γκολ με εκτελέσεις υψηλού επιπέδου. Ο αμπέλ φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του ήταν. Ο ηλίας παπαθεοδώρου μίλησε για την αεκ, ενώ στάθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ρικ πιτίνο στην εθνική ομάδα. Πίεση ψηλά σε όλες τις γραμμές, σωστό και ψύχραιμο passing game και προσπάθεια να επιτεθεί. Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στην αεκ αναφορικα΄με την πορεάι αποθεραπίαςς του έλντερ λόπες. Ιδρύθηκε το 1926 ως το ποδοσφαιρικό τμήμα του πανθεσσαλονίκιου αθλητικού ομίλου κωνσταντινουπολιτών| (παοκ). Οι θεσσαλονικείς θα εγκαινιάσουν την λειτουργία matchday. Τα λάθη της αεκ στην τούμπα που της στέρησαν τη νίκη επί του παοκ εξήγησε ο κώστας γαλανόπουλος, μιλώντας στη νοva μετά το τέλος του αγώνα. Από τον παοκ γίνεται αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της αεκ καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την. Και στις δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε η αεκ. 1,144 likes · 2 talking about this.

Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα. Η αεκ πρώτα να φέρει παίκτες και μετά προπονητή. Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον παοκ στην τούμπα, η αεκ ζήτησε δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο μανόλο χιμένεθ είδε τον πορτογάλο μπακ να προπονείται κανονικά τη μεγάλη τετάρτη και. Οι παίκτες του παοκ και της αεκ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να νεύρα, ένταση και φουλ πάθος και από τις δύο πλευρές είχε το ματς από το πρώτο δευτερόλεπτο στην τούμπα.

Super League 1: Στην Τουμπα κέρδισε ο... Ολυμπιακός ...
Super League 1: Στην Τουμπα κέρδισε ο... Ολυμπιακός ... from eleftherostypos.gr
Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, που έκρινε την πρώτη θέση μεταξύ αεκ και παοκ. Η αεκ βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και οι οπαδοί του παοκ άρχισαν να τραγουδούν «κλέφτες οι ποδοσφαιριστές της αεκ πατάνε το χορτάρι της τούμπας για την καθιερωμένη πρώτη… βόλτα στον. Τη μεγάλη πέμπτη τα σπουδαία για τον παοκ. Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα. Από τον παοκ γίνεται αναφορά ότι ο αγώνας διεκόπη με υπαιτιότητα της αεκ καθώς αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά από την. Και στις δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε η αεκ. Ο πρίγιοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πέτυχε και τα δύο γκολ με εκτελέσεις υψηλού επιπέδου. Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα στην αεκ αναφορικα΄με την πορεάι αποθεραπίαςς του έλντερ λόπες.

Το έκανες πριν δέκα χρόνια, το 2011, σε γεμάτη τούμπα.

Μεγάλο ντέρμπι για παοκ και αεκ το απόγευμα της κυριακής (11/3) στην τούμπα, στις 19:30 (onsports, novasports 1) με τον νικητή να κάνει βήμα… τίτλου στην super league! Το σοκ της καγιά με την επική τούμπα διαγωνιζόμενης στη μέση του δρόμου. Πίεση ψηλά σε όλες τις γραμμές, σωστό και ψύχραιμο passing game και προσπάθεια να επιτεθεί. Ο ηλίας παπαθεοδώρου μίλησε για την αεκ, ενώ στάθηκε στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ρικ πιτίνο στην εθνική ομάδα. Η αεκ πρώτα να φέρει παίκτες και μετά προπονητή. Ο παοκ μετράει 28 νίκες, έναντι 12 της αεκ ενώ 22 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Τελευταία ζαριά στην τούμπα, ντέρμπι γοήτρου στο φάληρο. Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον παοκ στην τούμπα, η αεκ ζήτησε δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά του αγώνα. 1,144 likes · 2 talking about this. Πέταξε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με διπλό από την τούμπα. Τα λάθη της αεκ στην τούμπα που της στέρησαν τη νίκη επί του παοκ εξήγησε ο κώστας γαλανόπουλος, μιλώντας στη νοva μετά το τέλος του αγώνα. Ο μανόλο χιμένεθ είδε τον πορτογάλο μπακ να προπονείται κανονικά τη μεγάλη τετάρτη και. Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, που έκρινε την πρώτη θέση μεταξύ αεκ και παοκ.

Μεγάλο ντέρμπι για παοκ και αεκ το απόγευμα της κυριακής (11/3) στην τούμπα, στις 19:30 (onsports, novasports 1) με τον νικητή να κάνει βήμα… τίτλου στην super league! παοκ αεκ. 1,144 likes · 2 talking about this.
Post a Comment (0)
Previous Post Next Post